Wij zijn op zoek naar jouw talenten!

Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een toffe baan?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij onderdeel uitmaken van een nieuw en gezellig team? Wij hebben op dit moment verschillende vacatures. Ben jij of ken jij iemand die graag met kinderen werkt en daarvoor de juiste diploma's heeft of bereid is deze te halen? Stuur ons dan je motivatie en cv naar info@bsothewall.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Functieomschrijving

BSO The Wall is een bijzondere en unieke BSO in Leidsche Rijn. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers. Het aantal dagen is in overleg, het allerliefst ben jij minimaal 20 - 24 uur per week beschikbaar.

Onze BSO is bijzonder in haar vorm. De locatie bevindt zich aan de rand van Utrecht en biedt kinderen veel speel en ontwikkelmogelijkheden zoals een trampoline park, uitstapjes naar sportieve locaties of musea en lekker knutselen. Voor de kinderen is er naast deze activiteiten ook de mogelijkheid zich even terug te trekken en gezellig een boekje te lezen, te knutselen of gewoon even lekker niks te doen.

Talentontwikkeling, gezonde voeding en bewegen staan centraal bij deze opvang. Samen met je collega's creëer jij een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een plek waar ze plezier kunnen hebben en zichzelf kunnen zijn.

De werktijden zijn van maandag, dinsdag en donderdag van 13:30-19:00 uur. Woensdag en vrijdag werk je van 11:30-19:00 uur. Het aantal dagen en tijden waarop je gaat werken gaat in overleg.

Profiel

Deze baan is echt iets voor jou omdat je ervaring hebt met kinderen en betrokken bent. Je houdt ervan om kinderen op het juiste moment aandacht te geven. Kortom, een pedagogisch medewerker in hart en nieren! Je bent op zoek naar een (vaste) baan in loondienst. Je ontvangt een contract bij de opdrachtgever. Op zzp basis werken is bespreekbaar. Herken jij je in onderstaande?

  • Je bent het liefst minimaal 20 uur per week beschikbaar
  • Je woont binnen een straal van 50 km
  • Je beschikt over een enthousiaste en verzorgende persoonlijkheid

Functie-eisen

Voor ons is het belangrijk dat jij op je plek zit als pedagogisch medewerker. Daarom hebben wij een aantal criteria op een rijtje gezet zodat jij kunt beoordelen of je geschikt bent voor deze functie:

  • Je bent verzorgend, creatief en flexibel
  • Je bent je bewust van je voorbeeldrol als pedagogisch medewerker
  • Diploma op MBO niveau (onderwijsassistent of SPW) of HBO niveau conform de eisen die de CAO kinderopvang stelt;
  • Je hebt een geldig en recent VOG (niet ouder dan 2 maanden. Heb je geen VOG? Wij regelen dit graag voor je);
  • Je staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang (DUO)

Weet jij niet zeker of jouw diploma erkend is om te werken in de opvang? Check dit dan via www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma

Solliciteren

Ben jij er, na het lezen van deze vacature, van overtuigd dat jij de juiste match bent? Stuur dan jouw CV met korte motivatie via de online sollicitatie knop of rechtstreeks via onderstaand mailadres. Heb je vragen over deze vacature dan kan je ons ook bellen of mailen.