VEELGESTELDE VRAGEN, HOE ZIT HET MET..?
Hebben jullie plek?

Op dit moment hebben wij plek voor 88 kinderen verdeeld over 4 groepen.

Wanneer kan ik mijn kind het beste aanmelden?

We adviseren je om je kind zo snel mogelijk in te schrijven om de kans op een plek te vergroten, dit kan niet vroeg genoeg zijn.

Is de inschrijving een garantie dat ik daadwerkelijk een plek heb voor mijn kind?

We doen er alles aan om een plek te kunnen aanbieden, maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op de voorkeursdagen. Dit kan te maken hebben of er voldoende aanmeldingen van zijn van bijvoorbeeld dezelfde scholen.

Zijn er kosten aan verbonden om mijn kind in te schrijven?

Nee, het inschrijven is kosteloos. Wij brengen wel administratiekosten in rekening zodra er een definitief contract wordt aangeboden, hiermee bent u verzekerd van een plekje.

Zijn er annuleringskosten?

Aan de inschrijving zijn geen annuleringskosten verbonden. Zodra het contract is getekend, kan de plek tot 1 maand voor plaatsing kosteloos worden geannuleerd. Anders hanteren we een opzegtermijn van 1 maand. De eenmalige administratiekosten blijven voor rekening van u zelf.

Wat zijn de kosten voor de opvang?

De tarieven voor opvang zijn vanaf € 8,65 per uur. We werken met verschillende contracten, BSO Compleet, BSO Schoolweken, BSO 48 en BSO Flex. Wij vermelden altijd het maandbedrag voor het aantal opvangdagen per week. De kosten per maand kunnen verschillen omdat wij contracten aanbieden met en zonder vakantie opvang (52 weken/ 48 weken / 40 weken), of flexibele opvang in overleg*(hiervoor gelden aanvullende voorwaarden). Klik voor tarieven op deze link Tarieven BSO The Wall 2021.pdf

Alle kinderen krijgen een warme maaltijd van Moekes Maaltijd, zijn hier extra kosten aan verbonden?

Nee, wij brengen geen extra kosten in rekening, alle maaltijden zijn in de prijs inbegrepen. Eten, drinken en activiteiten behoren tot ons totaalconcept.'

Zijn de warme maaltijden verplicht?

De warme maaltijden zijn niet verplicht, het eetmoment doen we wel samen met de groep. Heb je liever dat je kind met het gezin thuis warm eet dan begrijpen we dat. We zullen dan in plaats van een warme maaltijd een gezond tussendoortje geven.

Van welke scholen halen jullie kinderen op?

Op dit moment krijgen we verschillende aanmeldingen vanuit Kindercentrum Leeuwensteyn, OBS 't Zand, de Achtbaan, de Boomgaard, Waterrijk, Ridderhof, Jazzsingel, Twaalfruiter, Onder de Bogen, Op de Groene Alm, Hof ter Weide en de Oase. Zodra er genoeg aanmeldingen per school zijn, halen wij daar de kinderen op, we houden de ouders zoveel mogelijk op de hoogte hiervan. Ook kan er voor gekozen worden om je kind te (laten) brengen, of vanaf 8+ zelfstandig naar de BSO te laten komen. Hiervoor geldt wel een zelfsdtandigheidscontract. We vertellen hier graag meer over tijdens het intakegesprek.

Staan jullie geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang?

Ja, ons Registratienummer Landelijk Register is 244594557. In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) staat informatie over kinderopvangvoorzieningen zoals adresgegevens, inspectierapporten en het registratienummer. Ook vindt je in het LRK een samenvatting van het inspectierapport en of er is gehandhaafd.

Heb ik recht op kinderopvangtoeslag? Hoeveel kinderopvangtoeslag ontvang ik?

Om recht te hebben op kinderopvangtoeslag, moet de ouder zijn/haar kind laten opvangen bij een kinderopvangvoorziening die is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Een geregistreerde opvangvoorziening krijgt een registratienummer, dat is te vinden in het LRK. Bij de aanvraag van de kinderopvangtoeslag moet je dit nummer vermelden. Er gelden nog meer voorwaarden voor het recht op kinderopvangtoeslag. Zie ook  Kinderopvangtoeslag. Kinderopvangtoeslag kun je aanvragen via de Belastingdienst. Zij bepalen of je in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag en wat de eventuele hoogte is van dit bedrag. Via de website van de Belastingdienst kun je een proefberekening maken om te zien of je als ouder recht heb op kinderopvangtoeslag.

Wat zijn de openingstijden van BSO The Wall?

We zijn iedere dag na schooltijd tot 19.00 uur geopend. Tijdens de studie -en vakantiedagen zijn we van 7.30 tot 19.00 uur geopend.

Hoe kan ik opzeggen?

Wij vinden het altijd jammer als een kind de BSO verlaat, maar opzeggen mag altijd. Houdt wel rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Deze maand geldt ook als het een opzegging van een bepaalde dag is. Opzeggen kan per mail via info@bsothewall.nl.

Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

In de Ouderapp staat het telefoonnummer van de groep, ook geven wij tijdens het intakegesprek alle belangrijke informatie mee.

Ik heb een klacht

Wij staan altijd open voor feedback en klagen mag, wij proberen dit zo goed mogelijk op te lossen. Heb je een klacht of nog vragen of wil je een medewerker spreken dan kan dat gerust, we staan je graag te woord! Je kunt ons bereiken op het nummer 06 - 55 897 066. Komen we er samen niet uit, dan zijn we aangesloten bij de Geschillencommissie waar je ook de klacht kan indienen.