Stint (BSO BUS)

De vernieuwde Stint (BSO BUS) is door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als Bijzondere bromfiets. Hiermee is de BSO BUS vanaf 3 november 2020 toegelaten op de openbare weg. Eén van de voorwaarden om de BSO BUS te mogen besturen is dat onze medewerkers vooraf een rijvaardigheidstraining hebben afgelegd. Zie link voor meer informatie hierover stintum.com/bso-bus-convenant/

Spelen, klimmen, jumpen en relaxen

Naast de faciliteiten van Play-In kunnen kinderen ook bij ons terecht om gewoon even bij te komen na een lange schooldag. Gezellig knutselen, kokkerellen of samen een spelletje doen. Wij bieden het hele jaar door super toffe activiteiten aan. Tijdens de vakanties maken we grotere uitstapjes zoals naar een dierentuin, museum of naar de Botanische Tuinen, niets is ons te gek!

Nieuw in The Wall

BSO The Wall opent in samenwerking met Play-In 4 BSO groepen. Een unieke BSO met heel veel speelplezier. Je vindt ons in indoor speelparadijs Play-In. Door de verschillende faciliteiten binnen de Play-In, zoals een indoor speeltuin, trampolinepark en klimmuur, kunnen wij een breed aanbod aan activiteiten bieden voor de allerkleinste maar ook de oudere kinderen. Er is ook rekening gehouden met kinderen die zich graag even terugtrekken of gezellig willen knutselen. Regelmatig worden er activiteiten en clinics georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen zoals kunst, sport, natuur, toneel en andere creatieve workshops.

KidsKonnect wordt KidzKonnect

KidsKonnect de overkoepeling van onze (toekomstige) BSO locaties heeft onlangs haar handelsnaam verkocht aan softwarebedrijf Konnect/ FlexKids. Wij zijn overeengekomen dat we voortaan onder de naam KidzKonnect verder gaan.